Serie 2: Vinder igen

image
07. juni 2021 kl. 08:47
Tog hjem fra Foulum med 3 point

Bording serie 2 spillede søndag eftermiddag topkamp på udebane mod forstærke Foulum. En på forhånd meget svær kamp, da afbuddene vælter ind her hvor vi mangler 4 kampe. Fysisk stærke Foulum var opsat på at vinde men Bording drengene kæmpede vildt i varmen, anført af Christopher Poulsen på turist visum, Målmand Tim Bille, Daniel, Philip, Jannick, Benja og Morten.

1. halvleg står Bording for, da man holder Foulum helt væk fra chancer og da først Benjamin og senere Jonas scorer 2 flotte mål står der 2-0 til Bording ved pausen, fuld fortjent. I pausen må endnu en spiller forlade kampen, da han skal skynde sig og til København, men heldigvis sidder der nogen på bænken der er klar.

2. halvleg starter med et stort Foulum pres og nogle store chancer, men Tim vil holde buret rent. Efter den første 15 min pres overtager Bording igen spillet og tilspiller sig et par chancer som kunne have lukket kampen. Foulum satser alt til sidst uden de bliver vildt farlige og til stor glæde for de mange Bording tilhænger vindes kampen med 2-0.

Nu er Bording pludselig med i oprykningskampen og ligger pt på 2. pladsen som giver en playoff kamp.

Kampen spiller blev Benjamin Knudsen som nok spillede sin bedste kamp i år.

Næste kamp er på fredag på Gipo Arena mod allerede nedrykningdømt Sunds kl. 1900. Og Jørn har lovet kioskener åben, så mulighed for at købe øl og grill pølser for alle fremmødte. 3 kampe igen vi ligger nummer 2 er tæt på playoff til serie 1, kom så Bording.