Sejr i første træningskamp

14. marts 2021 kl. 09:44
Serie 4 besejrede FK 73 med 2-1

Juhuu første træningskamp for serie 4 var ude mod FK 73, og trods vejret en udmærket bane at spille på og det blev også en hel god kamp så tidligt på året.

Vi stillede med et meget ungt hold med 2 debutanter og et comeback, så spændende at se hvordan det ville gå, kendte jo knap nok hinanden. Vi spiller i 1. halvleg 9 mod 9 og aftalte at spille 11 mod 11 i 2. halvleg uden udskifter. kampen starter ikke for godt for os, da vi desværre kommer til at lave et straffespark allerede efter 5 min., som FK scorer på og bringer sig foran med 1-0. Men gutterne kæmper videre og det giver bonus 4 min senere da debutanten Samuel følger en bold op og målmanden taber og Samuel udligner til 1-1.

Efter målet styrer vi spillet og har nogle gode angreb, men vi skal hele tiden passe på FK's kontraangreb, det er der de er farlige, og får også et par chancer, men vi har jo Sommer i målet som klare. Efter 27 min kommer vi foran med 2-1 på et flot geennespillet angreb som Peter afslutter på et flot langskud, 2-1 til os fuldt fortjent. Stillingen holder til pausen og vi har været klart bedst i 1. halvleg.

Efter pausen går vi så over til at spille 11 mod 11 og der får vi det lidt sværere, da vi ikke får så meget plads at spille på, og da vi også får et guld kort bliver vi presset. Men vi står godt på banen og holder FK fra de helt store chancer, det er kun når vi kommer for langt frem og det kniber med tilbageløb vi kommer i problemer, men vi har jo Sommer på målet og han tager det der kommer. Vi er nok tættere på -1 end FK er at udligne og vi vinder kampen med 2-1.

En god holdindsats af alle spillere og det tegner godt i fremtiden. Næste kamp for holdeet er på lørdag på hjemmebane mod Lemming som også vandt første kamp.