Serie 4: Første nederlag i år

18. maj 2021 kl. 08:43
Tabte hjemme til Silkeborg KFUM

Mandag aften kom topholdet fra Silkeborg KFUM på besøg i Bording og for første gang i år kunne vi spille på Gipo Arena, den er dog stadig ikke god på midten. KFUM har indtil nu vundet alt og det skulle ændres mandag aften. Det blev en kamp uden de helt store chancer, meget spil foregik på midten af banen helt efter vores taktik. Vi vidste vi ville få det svært mød et godt spillende KFUM hold.

Vi forsøgte at spille med dem, men også trække tempoet ud af kampen, da vi kun var 12 mand, da vi havde fået 2 afbud kl. 15.00. Det lykkedes til fulde og ved pausen var stillingen 0-0. Vi havde holdt dem helt væk fra chancer, kun ved hjørnespark var de farlige. Kort før pausen er vi tæt på at komme foran da Anders sender er frispark på stolpen.

I pausen er vi enige om at fortsætte på samme måde, dog må vi godt gå hårdere til dem, samt ved indkast lidt mere vågen.

Det bliver rettet og 2. halvleg forløber som vi gerne vil have, vi står godt på banen, og holder KFUM fra chancer indtil et hjørnespark midtvejs i halvlegen, hvor vi ikke får headet væk og 1-0 til KFUM. Vel fortjent nok, da KFUM har bolden meget men med vores fight kunne vi godt have fortjent der stadig stod 0-0. Vi forsøger at ændre lidt efter målet så vi kan komme lidt længere frem, men vi kommer ikke til chancerne. De sidste 10 min satser vi alt og får også spillet op på KFUM banehalvdel og 1 min før tid får vi chancen til Udligning, men desværre brænder vi for fri mål og kampen slutter 1-0 til topholdet KFUM.

Vores første nederlag i år og første gang vi går fra banen uden at scorer, men vi kan godt være stolt af kampen da vi virkelig gav KFUM modstand.

Vi må op på hesten igen og allerede torsdag er næste kamp på udebane mod Ry, som vi spillede 2-2 mod i første kamp, desværre er der afbud fra 7 spillere, men vi når efter sejren, så vi kan spille os op på den 2. plads.