Serie 4: Fortsat ubesejret (1)

09. maj 2021 kl. 08:58
Spillede 2-2 hjemme mod Sejs

Vi har hårdt ramt af afbud og lidt uheldig med at serie 2 kampen blev udsat, da der så var 5 spillere vi ikke måtte bruge, da de havde spillet pokalkamp om tirsdagen. Vi havde en debutant og et comeback med, så et spændende hold hold.

Vi startede kampen som lyn og torden og allerede efter 2 min bringer vi os foran med 1-0, da Mikkel bliver spillet fri og scorer sikkert. Desværre holdt føringen ken i 5 min, da vi laver en fejl i forsvaret og Sejs har nem ved at udligne. Det bliver så ikke bedre da Mikkel bliver skadet allerede efter 15 min og vi allerede der måtte bruge den ne af de 2 udskiftninger som vi havde til dagens kamp. I første halvlegs sidste minut kommer vi på 2-1 da Skou scorer efter lidt klumpspil, men desværre sover vi igen og inden dommeren fløjter til pausen får Sejs udlignet.

2-2 ved pausen og vi havde i det sidste kvarter haft styr på spillet, men vi skal være koncentreret hele tiden, vi lukker for mange dumme mål ind og det skal rettes til 2. halvleg.

Vi måtte desværre bruge vores sidste udskiftning allerede 10 min ind i 2. halvled, da debutanten Morten ikke kan mere, han spilede en god kamp og ind kom Jannik til comeback efter flere års pause, og ja kondien er ikke i orden. De sidste 25 min kæmper vi med kræfterne og i denne kamp kunne vi godt have brugt en udskifter mere, så mange ville gerne have haft en pause. Det samme var tilfældet for Sejs så de sidste 20 min blev noget mærkelig spil, men det positive var at vi holdt Sejs fra chancer, så kampen sluttede 2-2. Og dermed ligger vi stadig i den sjove ende, nr. 2 med samme point som Sejs.

Kampens spiller blev Morten Sylvestersen som til dagens kamp var flyttet ind i midterforsvaret, da vi manglede hele vores forsvar fra sidste kamp.