Serie 4: Fortsat ubesejret

25. april 2021 kl. 08:44
Vandt på hjemmebane over Lemming med 3-1

Serie 4 fik lørdag eftermiddag besøg af nedrykkerne fra Lemming, som ikke er kommet så godt fra start, 2 uafgjort og 2 nederlag og efter kampen i Bording har de 3 nederlag.

Det var en dag hvor Bording spillerne var kyniske og scorede på deres chancer, vi starter ikke kampen alt for godt men efter 10 min overtager vi spillet, dog uden at tilspille os nogle chancer, dog får vi en enkelt, hvor Samuel løber dybt og tæmmer en genialt afleveringen med brystet og scorer sikkert til 1-0. Det blev en kamp på det jævne og næsten ingen chancer, Lemming har 2 små i starten af kampen men så får de ikke flere.

1-0 ved pausen og spillet var egentlig okay, så vi skulle bare fortsætte med at spille fodbold og blive ved med at fighte.

Vi startr 2 .halvleg stærkt og styre fuldstændig kampen og efter 51 min spil scorer Eske efter et hjørnespark, lige efter bogen som vi havde aftalt. Og da Simon scorer til 3-0 igen på en dyb aflevering synes kampen afgjort. Men så sker der efter 65 min noget mærkeligt, Lemming rammer overlægger og stolpe og Lemming spillerne tager sig til hovedet, meget uheldigt, pludselig fløjter dommeren og dømmer mål??? Der var kun dommeren der kunne se den bold inde. Efter det mål går der lidt panik i vores spil og vi kan ikke få det til at hænge sammen, men vi fighter sejren hjem i de sidste 20 min og en fortjent 3-1.

Kampens spiller blev Kylle, som fik sæsondebut og spillede en stor kamp.