Serie 4: Nederlag til FK 73

image
26. maj 2021 kl. 09:06
Tabte hjemme med 4-2

Serie 4 er inde i en formkrise, 3 kampe i træk med nederlag, igår havde vi et helt hold på skades/afbuds listen, 15 stk så det er op af bakke. Vi ligger pt lige over nedrykningsstregen og en meget vigtig kamp på søndag mod Resenbro.

Kampen mod FK 73 fik vi en hel fantastisk start, hvor vi spillede rigtig godt de første 20 min og kommer også foran med 1-0 på et mål af Nicolai efter hjørnespark. Men da FK 73 udligner efter 20 min vender kampen fuldstændig og FK 73 overtager spillet og vi løber efter bolden. FK 73 udligner efter et hjørnespark og det er stillingen ved pausen.

2. halvleg bliver dårlig fra vores side og vi bliver spillet ud af brættet til et godt FK 73 hold. Vi har faktisk ikke en målchance i 2. halvleg og kampen skutter 4-2 til FK 73 som vinder fortjent, vores mål i sidste minut er et selvmål.

Kampens spiller blev Michael Lauridsen som spillede en god kamp på midtbanen.