Serie 4: Nyt nederlag

21. maj 2021 kl. 12:40
Tabte med 3-2 i Ry

Efter de første 6 kampe uden nederlag og med i toppen, er de sidste 2 kampe tabt og nu ligger vi i bunden og skal kæmpe om ikke at rykke ud.

Kampen torsdag aften var vi slet ikke klar og trods mange skader stillede vi med et godt hold, men der var ingen gejst og ingen koncentration.

Vi kunne sagtens efter de første 10 min have været bagud med 2-3 mål, men der skulle gå 12 min inden Ry fik scoret til 1-0. Efter målet havde Ry endnu et par store chancer men Nicklas holdt os inde i kampen, indtil han blev skadet og vi måtte sætte en markspiller på mål. Ja vi har mange uheld og de bliver åbenbart ved, men Nicolas der kom i målet gjorde det nu godt derinde. Efterhånden kom vi mere med i kampen og måske lidt ufortjent udligner Samuel til 1-1 efter halv time.

Det var også stillingen ved pausen, og de sidste 15 min var vi godt med og vi troede alle på vi kunne vinde, da vi snakkede i pausen.

Vi starter også 2. halvleg okay, dog med Ry som bedste hold, vores kæder hang slet ikke sammen, så vi kom til at løbe meget. Efter 61 min redder Nicolas et skud og bolden rammer stolpen og løber på mållinien inden han får fat i den, men dommeren dømmer mål, til stor frustration for os alle. Selv Ry folk der stod bag målet sagde den ikke var inde. Det var som om det hidsede spillerne op og der kom pludselig gejst på hele holdet og der blev kæmpet og løbet nogle flere meter for hinanden. Vi får et par chancer for at udligne, men chancerne bliver desværre misbrugt og da vi 2 min før tid dummer os og spiller en Ry spiller som scorer til 3-1 er kampen afgjort. Vi får dog scoret ved Daniel i sidste minut, men kunne ikke nå mere.

En kamp der skal glemmes hurtig og vi må op på hesten igen, da FK 73 allerede venter på tirsdag og nu skal der point på tavlen hvis vi ikke skal ned under nedrykningsstregen.