Serie 4: Sejr over B74

30. april 2021 kl. 08:05
Kom med sejren på 2. pladsen

Torsdag aften var serie 4 en tur i Silkeborg og møde bundholdet B74 og det blev en kamp vi styrede fra start, hvor vi spillede meget fornuftigt.

Vi kommer allerede foran efter 8 min ved Simon på en helt fantastisk aflevering fra Kasper i dybden. Vi spiller bolden fantastisk rundt og B74 løbet meget efter bolden, men når B74 har bolden er de gode med den, men vi forsvarer os godt. Dog dummet vi os efter 18 min, da vi ikke får snakket bolden væk og B74 udligner på et godt langskud. Vi presser på og det giver bones efter et hjørnespark, som Simon scorer efter, da han står fri i bagrummet. 10 min før pausen laver vi igen en fejl og B74 udligner igen, faktisk de eneste chancer de har haft, det skal rettes til 2. halvleg.

I pausen lidt frustration men vigtigt vi stadig har tålmodighed, da B74 nok skal blive trætte da de løber meget efter bolden.

2. halvleg bliver da også os der styrer det og holder B74 fra de helt store chancer. Efter 14 min spil i 2. halvleg kommer vi foran 3-2 ved topscorer Juul, som scorer med hovedet og da Peter efter 30 min spil af 2. halvleg scorer til 4-2 synes kampen afgjort, men vi har ført ført med 2 mål og kun fået det ene point. Men ingen tvivl denne gang, bolden kører rundt mellem de blå de sidste 10 min og en fortjent sejr.

Kampen spiller blev Kasper, som spillede blændende på midtbanen, men hele holdet fortjener ros, da taktikken blev fulgt til punkt og prikke.