Serie 4: Sikker sejr over bundholdet

15. juni 2021 kl. 10:16
B74 sendt hjem med et 4-2 nederlag

En meget vigtig kamp mandag aften på Gipo Arena, hvor der skulle 3 point på tavlen.

Bundholdet fra B74 kom på besøg og de havde 0 point før kampen og det havde de også efter kampen. Der var klasseforskel på de 2 hold og Bording drengene havde mange chancer, men der skulle gå 19 min før Kasper bragte de blå foran med 1-0. På B74 første chance udligner de til 1-1 efter 40 min, ja vi mistede lige koncentrationen. Så vågnede Bording spillerne op og scorede 2 gange inden pausen, først ved Mads og så igen ved Kasper, så 3-1 ved pausen.

2. halvleg starter med at Bording bringer sig foran med 4-1 og dermed var kampen afgjort, selvom B74 scorer 5 senere til 2-4. Resten af kampen skal hurtig glemmes da spillet ikke var til serie 4, men der kom aldrig tvivl om resultatet. Dermed kom Bording drengene væk fra den grimme nedrykningsplads, men der skal nok 3 point mere til i de sidste 2 kampe for at undgå nedrykning.

Allerede onsdag er næste kamp en udsat kamp fra sidste uge pga corona, og det er imod Silkeborg KFUM som med en sejr kan rykke op, så en svær opgave.