Serie 4: Spillede igen uafgjort

10. april 2021 kl. 06:46
Ude mod FK 73 blev det 4-4

En hel fantastisk serie 4 kamp fredag aften i Kragelund, hvor kampen slutter 4-4 efter en vanvittig kamp.

I 1. halvleg styrer FK 73 kampen og vi har svært ved FK's mange lange bolde og den pres de ligger på os. Vi kæmper meget med det og allerede efter 9 min får FK 73 tilkendt et lidt billigt straffespark som de scorer sikkert på til 1-0. Efter 26 min bliver det 2-0 da vi ikke får sparket bolden væk. Vi laver en udskiftning og flytter lidt rundt på holdet og det hjælper og vi får da også scoret efter 35 min, men dommeren dømmer desværre offside og i sidste minut har vi en kæmpe chance som FK 73 målmand klarer i flot stil.

I pausen bliver vi enige om at sidde lidt tættere på dem i 2. halvleg og det hjalp.

Vi starter ikke for godt i de første 5 min og kunne nemt være kommet bagud 3-0, men da først de er overstået overtager vi alt spil og da vi fra det 54. min til 59 min scorer 3 gange og kommer foran med 3-2 ser det lyst ud. Først scorer Samuel, dernæst Nicolas og sidst Juul. Efter de 3 mål bølger spillet frem og tilbage, men vi føler vi har styr på kampen og da Juul scorer til 4-2 efter 71 min tror vi på de 3 point. Men vi har et problem i de sidste 10 min, vi tør ikke spille bolden og sparker bolden væk, trækker os for langt tilbage, men der bliver fightet. Efter 77 min scorer FK 73 til 4-3 og efterfølgende kæmper vi med alt vi har. FK ligger pres på os og i sidste minut rydder bolden til indkast på vores banehalvdel og dommeren kiger på sit ur, men FK får tager indkastet og vi laver et dumt frispark lige udenfor feltet. De tager alt med i feltet og nukører tiden på 94 min og vi får den ikke sparket væk og bolden rydder hen til målmanden som udligner til 4-4, ærgeligt men vel retfærdig nok at kampen sluttet uafgjort.

Kampens spiller blev Nicolas, som spillede en stor kamp og lavede et flot mål.