Serie 4: Storsejr over Resenbro

18. april 2021 kl. 09:30
Resenbro sendt hjem med et nederlag på 6-2

Lørdag eftermiddag spillede serie 4 på hjemmebane mod Resenbro som endnu ikke havde tabt, så en svær modstander. Et nyoprykket hold som består af mange unge spillere, som er farlige frem af banen.

Vi var godt forberedt på dem og får en fantastisk start med et mål af Mads efter bare 2 min. Men det blev en sovepude for os og efter de første 5 gode min bliver vi presset i bund og kan slet ikke få spillet til at køre. Od da Resenbro efter 8 min udligner bliver det endnu værre. Hver spiller begynder at spille for sig selv og vi har det svært ved Resenbros mange lange bolde, de ligger bolden op i bagrummet og presser os derfra. Efter  en halv time kommer Resenbro fortjent foran med 2-1 og vi kunne nemt have været bagud med mere. I sidste minut af 1. halvleg får vi et hjørnespark, som vi før kampen havde snakket om skulle ligge tæt på mål og det gør sparket og Kasper udligner, ikke helt fortjent. 2-2 er stillingen ved pausen.

I pausen bliver der snakket med store bogstaver, da vi på bænken ikke er tilfredse med det der sker på banen. 3 mand bliver skiftet ind og rokeret lidt rundt, ja det var lidt kaos med alle de ændringer, men det hjalp.

Vi starter 2. halvleg som lyn og torden og Samuel scorer til 3-2 efter blot 1 min spil. Nu kører spillet for os, men vi skal stadig være kloge og være klar på Resenbro lange bolde, men dem har vi fuldstændig styr på nu. Da Resenbro laver selvmål efter 62 min og vi kommer foran med 4-2 kommer vi til at tænke på FK 73 kampen, hvor vi også kom foran 4-2 men kun fik uafgjort. Nu må vi vise vi har lært af dem kamp og vi bliver idag ved med at spille klogt og lader frustrerede Resenbro spillere løber efter bolden. Resenbro får et gult kort og det udnytter vi, da topscorer Juul scorer til 5-2 og nu er kampen afgjort. Men vi skal få kampen gjort helt færdig uden at Resenbro får lov til at pynte, det gør vi godt og scorer endnu engang til slutresultatet 6-2 ved Peter.

Endnu engang flot 2. halvleg, nu skal vi bare spille en helt kamp, hvor vi spiller godt.

Kampens spiller blev Burcin, som styrede forsvaret flot, men mange bør ind til kampens spiller især i 2. halvleg.