Serie 4: Tabte vigtig bundkamp

09. juni 2021 kl. 10:56
Lemming vandt kampen med 3-1

Mandag aften var serie 4 en tur i Lemming for at få 3 point med hjem og sikre sig endnu en sæson i serie 4, men det skulle ikke gå sådan.

Vi var slet ikke klar fra start og indenfor de første 5 min havde vi lavet 3 personlige fejl, men heldigvis havde vi Nicklas i målet ellers havde vi været bagud 3-0. Vi fik aldrig spillet til at køre i 1. halvleg, alt det vi aftalte inden kampen fungerede ikke og inden pausen havde Lemming fuldt fortjent bragt sig foran med 2-0.

I pausen troede vi stadig på det, men der skulle en hel anden vilje og gejst frem.

Vi starter også 2. halvleg stærkt og har et par store chancer som vi dog ikke får scoret på, men efter en lang indkast scorer Eske til 1-2 og så troede vi på det. Men igen aftalte vi noget i pausen og det var glemt, alle begyndte at spille for sig selv og så er det svært. Da Lemming så scorer et flot mål til 3-1 10 min før tid er kampen afgjort og vi kan kun takke os sig. Nu er vi rodet ind i bundkampen med kun 1 point ned til nedrykningspladsen og med vores program med 3 kampen på 7 dage og alle de skader kan det bliver svært, der skal ihvertfald en anden vilje og gejst til.

Kampen spiller blev fuld fortjent Nicklas i målet, uden ham havde vi tabt større.