Serie 4: Uafgjort i første kamp

07. april 2021 kl. 08:56
Spillede 2-2 på hjemmebane mod Ry

Serie 4 kom tirsdag aften igang med turneringen mod oprykkerne fra Ry, et godt spillende hold som havde det svært på den meget ujævne bane. Vores baner er ikke ok i år, da kommunen endnu ikke har fået dem gjort klar til kampe, det håber vi sker i løbet af ugen.

Kampen starter meget forsigtigt fra begge sider, da holdene havde meget svært ved at spille bolden rundt, og da det også blæste var det svære forhold. Første chance kommer først efter 12 min og det er til Ry, men Nicklas klarer i målet. Vi skal helt hen til det 27 min før vi har en chance, men ind ville bolden ikke og der sker ikke mere i 1. halvleg.

I pausen får vi justeret lidt til med tilbageløb, da vi sommetider kom i undertal.

Efter 52 min spil får Ry et dumt gult kort og det udnytter vi omgående ved at scorer til 1-0 på efterfølgende frispark, da Mads scorer til stor jubel. Desværre holder føringen kun i 5 min, da vi laver en dum fejl i forsvaret og 1-1. 10 min senere får Ry endnu et gult kort og denne gang skulle der gå 2 min før vi scorer igen, Kasper sparker et perfekt aflevering ind i hovedet på Michael som scorer sikkert til 2-1 føring, fuldt fortjent. Men desværre 6 min før tid udligner Ry til 2-2 efter et hjørnespark. I de sidste minutter presser vi på og er tæt på at scorer sejrsmålet 1 min før tid, men Michael sparker lige ved siden af.

En god kamp med fight og til tider okay spil og nu er vi igang. Kampens spiller blev fortjent Morten Sylvestersen.

Allerede fredag er næste kamp på udebane mod FK 73.