Serie 5: Første kamp i opryknings spillet

image
16. september 2021 kl. 08:20
Tabte med 5-4 til Lemming

Serie 5 spillede sig frem til oprykningsspillet og skulle i første kamp møde Lemming, som er rykket lige fra serie 3 til serie 5, så satser på hurtig at komme tilbage. Vi vidste godt det ville blive en svær modstander og at de går til stålet og brokker sig over alt.

Vi får en skidt start på kampen, kan ikke rigtig komme igang og Lemming bringer sig foran med 2-0 indenfor den første halve time, men derefter kommer vi igang og da Mads scorer til 1-2 er det os der styrer spillet og Lemming bliver mere og mere frustreret. Det er en meget svær bane pga alt det regn, men vi forsøger virkeligt at spille fodbold.

I pausen snakker vi om at det er dejligt at se som vi har spillet den sidste kvarter og vi skal fortsætte, dog passe på kontra det er der vi har problemer med Lemming.

2. halvleg går igang og så sker det der ikke måtte ske, Lemming får en kontra som de scorer på. Men gutterne fortsætter og Juul scorer til 2-3 og kampen er helt åben. Men igen lukker vi et dumt mål ind og så står der 2-4. Men vi kommer igen og Juul scorer igen til 3-4 og så satser vi alt de sidste 10 min. Desværre får Lemming et hjørnespark hvor vi ikke får sparket væk og så blev det 3-5. Vi har ikke opgivet og på næste angreb scorer vi ved Alexander til 4-5.

Så går der panik i det hele da Oliver går ned i en takling og modstanderen smider sig rundt som om han er alvorligt skadet, skriger helt vildt og desværre hopper dommeren på det. Oliver rørte ham ikke, men får gult og derefter rødt kort for brok. Lemming spilleren rejser sig op og der er intet galt, meget usportsligt. Dommeren lægger tid til og vi får sidste mulighed uden det bliver til noget.

Vi havde fortjent 1 point, men sådan gik det ikke Lemming vinder 5-4 og tager de 3 point.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev fortjent Nicolai Skou.