Serie 5: Sejr igen

27. april 2021 kl. 08:53
Vandt med 3-1 over Gjessø

Mandag aften havde serie 5 besøg af bundholdet fra Gjessø og det blev en svær kamp, da Gjessø frustrerede os meget, ved at gå og provokerer hele tiden og ind imellem glemte at spille fodbold. Ærgeligt for de kunne virkelig godt spille bold, det så man når de smed de provokationer væk.

1. halvleg blev en meget rodet affære hvor spillet slet ikke ville hænge sammen for os, men gutterne prøvede virkeligt, men der manglede den sidste gejst.

0-0 ved pausen og i pausen blev man enige om at have tålmodighed, da Gjessø kun var 11 spillere, så de ville løbe træt for kræfter.

2 halvleg starter vi godt og presser Gjessø helt i bund og efter 60 min lykkedes det endelig at score efter hjørne, men dommeren dømmer frispark, da en spiller råber "har". Men blot 5 min senere kommer vi fortjent foran med 1-0, da Jakob scorer og blot 5 min senere får vi et straffespark som Thomas omsætter sikkert til 2-0 og dermed tror alle kampen er afgjort, men Gjessø vil det anderledes, da de på deres 2. skud på mål scorer til 2-1 på et meget flot langskud. 15 min tilbage og stadig spænding, med da vi så 7 min før tid får tilkendt endnu et straffespark som Kian scorer på til 3-1 er kampen afgjort.

Fortjent sejr og på lørdag sidste kamp inden der laves nye puljer og det bliver en kamp om 2. pladsen.

Kampen spiller blev Daniel S. som spillede en rigtig god kamp på midtbanen.