Serie 5: Uafgjort mod FK 73 (1)

image
17. august 2021 kl. 10:48
En spændende kamp sluttede 3-3

Efter en 16-0 sejr i første kamp ventede der meget mere modstand i serie 5's næste kamp som var mod FK 73, deres første kamp.

Vi startede kampen dårligt og efter 25 min var vi bagud med 2-0, men det var som om vi kom mere med i kampen efter det. Efter 35 min scorer Mikkel efter et flot opspil i venstre side og vi var igen med i kampen. Desværre dummer vi os blot 3 min senere og kommer bagud med 3-1 og så var det op af bakke igen. Heldigvis får Juul scoret til 2-3 kort før pausen.

2. halvleg starter vi med at dominerer kampen og har 3 chancer i de første 10 min, men vi skulle hen til 59 min, da Berg bliver spillet fri og udligner til 3-3, fuldt fortjent. Vi bliver ved med at dominerer og har chancer for at bringe od foran, men det lykkedes desværre ikke. et kvarter før tid er kræfterne ved at spille op og FK 73 får langt et pres på os, men gutterne kæmper og holder FK væk fra de helt store chancer. Kampen slutter 3-3 og en rigtig god serie 5 kamp.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev fortjent Morten Sylvestersen.