Serie 5: Uafgjort mod FK 73

20. april 2021 kl. 10:33
En jævnbyrdig kamp sluttede 1-1

Mandag aften spillede serie 5 hjemme mod FK 73, som havde vundet første kamp med 13-5, så en svær modstander vi skulle møde.

Taktikken var at vi skulle stå rigtig på banen og være tålmodig. I 1. halvleg er det FK der har spillet og presser os tilbage på banen, dog er det os der får de 2 første chancer, men ind ville bolden ikke og derefter overtager FK fuldstændig spillet og tilspiller sig nogle store chancer og vi er heldige med ikke at være bagud.

I pausen bliver der ændret lidt på opstillingen og det giver potte.

Vi får meget mere spil men vi har svært ved at tilspille os de helt store chancer, hvorimod FK er farlige på kontra, som vi har det lidt svært mod, men heldigvis er FK's afslutninger ikke gode. Da der mangler 11 tilbage af kampen bliver Frederik spillet fri i dybden og scorer sikkert til 1-0, helt fortjent var det måske ikke men det er målene der tæller. Desværre laver vi en typisk "Bording", panik i de sidste 5 min, vi løber forvirret rundt og spiller alle for os selv og sparker bare bolden langt, og 4 min før tid udligner FK til 1-1. Panikken fortsætte og i sidste minut har FK et skud på indersiden af stolpen, så vi var meget heldig med at få de ene point.

Altså smider vi 2 point i de sidste minutter, det må vi lærer af til næste kamp. Kampens spiller blev målscorer Frederik.