Serie 5: Uafgjort mod Funder

image
08. april 2021 kl. 09:50
Første turneringskamp sluttede 1-1

Onsdag aften spillede serie 5 deres første turneringskamp hjemme mod Funder og det blev en kamp med fight, da banen ikke pt er til at spille fodbold på, så det vil blive mange lange bolde.

Funder starter klart bedst og burde efter 20 min have ført med 3 mål, men kunne ikke scorer på deres chancer og efter 20 min kommer Bording drengene mere og mere med i kampen. Men efter 33 min går den ikke længere da Funder får tilkæmpet sig et straffespark og på det scorer de sikkert til en 1-0 føring og det var fuldt fortjent. Efter 41 min udligner Daniel S. på vores 1. helt store chance og helt fortjent var det ikke. Stillingen 1-1 holder til pausen.

I pausen snakkes om at der skal fightes lidt mere og så skal det nok gå.

2. halvleg får vi vinden lidt i ryggen og det hjælper nu er det pludselig os der har spillet og presser Funder i bund. Men ind ville bolden ikke, selv da vi er 3 mand helt fri med målmanden kan vi ikke scorer og så slutter kampen 1-1 og efter 2. halvleg et fair resultat.

Kampens spiller blev Nicolai Skou, som spillede en flot kamp på midtbanen, men ros til hele holdet for flot fight.