Serie 5: Vanvittig god kamp

13. oktober 2021 kl. 13:01
Serie 5 spillede 3-3 mod Kjellerup

Tirsdag aften spillede serie 5 hjemme mod Kjellerup som havde vundet første møde med 4-2, men vi var opsat på 3 point.

Kampen startede med at Kjellerup havde bolden mest, men vi stod godt på banen, men desværre får vi ikke dækket op efter et hjørnespark da der er spillet 11 min og Kjellerup bringer dig foran med 1-0. Denne føring holder dog kun et par min, så pludselig åbner Kjellerup forsvaret sig og Lucas kan løbe igennem og udligne til 1-1.

Derefter vil dommeren i fokus og vi får 3 gule kort i løbet af 15 min, så meget af tiden spiller vi 9 mod 11, men alligevel er Lucas tæt på at scorer til 2-1, men bolden tager overlæggeren og Kjellerup løber op i den anden ende og scorer til 2-1. Vi kæmper videre i undertal og klarer det og stillingen ved pausen er 2-1 til Kjellerup.

Vi bliver enige om i pausen at fortsætte med at fighte og så må det koste et gult kort, for der skal ikke meget til, men 2,. halvleg får vi pludselig lov til at gå til den.

2. halvleg bliver en rigtig god serie 5 kamp, desværre kommer Kjellerup lidt ufortjent på 3-1, men gutterne forsætter med fight, vilje og vildskab. Et kvarter før tid scorer Berg til 2-3 og kampen er igen åben.  5 min før tid udligner Lucas til stor jubel og den stilling holder kampen ud. Skulle der havde været en vinder skulle det have været de blå. Stod godt på banen, prøved e at spille bolden rundt, fight, vildskab og koncentration, så alt i alt en rigtig god kamp af de blå.

Kampens spiller sponseret af "Bonderen Ikast" blev Skou.