Flot kamp i Funder

27. marts 2021 kl. 07:34
regnfuld aften spillede serie 6 1-1.

Fredag aften var serie 6 en tur i Funder og møde et godt spillende hjemmehold som startede frisk og allerede efter 2 min bragte sig foran med 1-0, noget af en chokstart. Men hurtig blev den overvundet, men vi havde det svært mod nogle kloge spillere, som prøvede at lokke os frem og så slå nogle farlige kontra.

I 1. halvleg tilspiller vi os ingen chancer, men vi holder også Funder fra de helt store chancer, en kamp med meget spil på midten. Hver gang vi var ved at komme for langt frem blev Funder farlige, men kom de på skud havde Mahmoud i målet, som igen stod en flot kamp.

Bagud 1-0 ved pausen får vi justeret lidt rundt og efter ca 15 min spil i 2. halvleg overtager vi spillet og da Bundgaard efter 63 min udligner er det os der styrer spillet og vi har et par store chancer, som vi burde have scoret på. 2. halvleg bliver en våd omgang da det vælter ned med regn og det kunne vi bedst spille i, Funder går helt i stå, måske var vi i bedre kondi?. I de sidste 5 min satser der af begge hold og vi giver Funder et par store chancer, men Mahmoud redder flot.

Kampen slutter 1-1 og en helt fantastisk 2. halvleg, hvor vi spiller rigtig klogt.