Serie 6 1: Tabte hjemme til Silkeborg KFUM

image
24. april 2021 kl. 09:14
Silkeborg var klart bedre

Fredag aften kom Silkeborg KFUM på besøg og det skulle visse sig at være et bedre hold end os og de tog da også hjem med en fortjent 2-0 sejr.

1. halvleg foregik alt spillet på vores banehalvdel, men Silkeborg kunne ikke afslutte, de havde et hav af chancer, men de scorer kun på et og det var et godt mål, direkte på frispark efter 26 min. Stillingen 0-1 holdt sig til pausen og det var vi godt tilfredse med.

2. halvleg bliver lidt bedre men ikke meget og vi har ikke en chance i hele kampen, Silkeborg scorer til 0-2 efter 2 min, de brænder et straffespark kort før tid og kampen slutter 0-2, billigt sluppet da silkeborg burde have vundet større, men vi forsvaret os godt, men som en af spillerne sagde efter kampen "har aldrig spillet en kamp hvor vi har været så lidt på deres banehalvdel".

Kampens spiller blev fortjent Dennis som styrere forsvaret godt, sammen med Teddy og målmand Mahmoud.