Serie 6 2: Nederlag i snevejr

12. april 2021 kl. 11:41
I Silkeborg tabte de blå med 4-1

Søndag kom serie 6 2 igang med turneringen, desværre med et nederlag mod B74 fra Silkeborg. Det blev en svær kamp da der lå et godt lag sne på banen i første halvleg og vi mødte en klar bedre modstander, så vi kom til at løbe meget efter bolden og da mange ikke rigtig har fået trænet kørte holdet hel død i 2. halvleg.

I 1. halvleg scorer B74 2 gange og vi havde ikke en chance, det blev bedre i 2. halvleg, men vi havde svært ved at komme helt frem til en chance. B74 bragte sig foran både 3 og 4-0 inden vi fik vores første rigtige chance og det var efter hjørnespark, hvor banens mindste spiller Mathias Fly scorede med hovedet til 4-1, som blev kampens resultat. Allerede tirsdag skal holdet igen i kamp, denne gang hjemme mod B74 igen, blot deres hold 1.

Kampens spiller blev målscorer Mathias Fly.