Serie 6: Øv nederlag

30. maj 2021 kl. 09:58
Tabte med 2-1 i Funder

Fredag aften var serie 6 en tur i Funder for at møde hjemmeholdet og det blev en jævnbyrdig kamp, som vi desværre tabte med 2-1. Nok den rigtige vinder, men vi var godt med i kampen og med lidt held kunne vi godt have fået point med hjem. Efter 2 kæmpe nederlag var det rart at møde et serie 6 hold og alle gik hjem med en god oplevelse.

Kampen startede meget jævnt , men desværre kom vi bagud efter 17 min, som også var det eneste mål i første halvleg. 2. halvleg bliver gså jævn men med Funder som det bedste hold, men vi stpår godt på banen, og får også nogle farige kontra. Efter en halv time af 2. halvleg får Funder endnu et mål, som burde have været underkendt for hands, men jo dommeren der bestemmer. De sidste 10 min satser vi alt, og 4 min før tid får vi scoret ved Magnus Berg der elegant lopper den over målmanden. Vi presser på de sidste minutter uden desværre at få scoret.

Kampens spiller bliver helt suverænt Jonas Ankerstjerne, der spiller sin bedste kamp i år.