Menu

Så skal holdene igang med træningskampe

image
14. januar 2022 kl. 08:37

Så starter træningskampene for 3 hold og det bliver spændende at komme igang. Det er kampe i vinterturneringen som vi er med i.

Serie 5,2 spiller lørdag på udebane mod Hammerum, et hold vi også mødte med et andet hold før jul. Det plejer at være jævnbyrdige kampe, så det håber vi også det bliver lørdag eftermiddag. Det er et meget blandet hold vi kommer med, så det kommer til at dreje sig om nogle meter i benene.

Kampen spilles lørdag 15/1 kl. 13.30 på kunst i Hammerum.

Serie 2/4 spiller søndag også på udebane mod Hammerum og til den kamp stiller vi med med par nye ansigter, men et meget ungt hold. Da vi jo har nogen som er stoppet skal vi have spillet et nyt hold sammen, og det ser ud som det kan blive rigtig godt. Spillerne brænder virkelig for det og der er blevet gået til den på træningsbanen.

Kampen spilles søndag 16/1 kl. 14.00 på kunst i Hammerum.

Serie 5,1 spiller på hjemmebane mod Skjern og det bliver spændende at møde Skjern, som efter deres resultater stiller et godt hold. Det gør vi også med et par nye ansigter og ellers drejer det sig også om at få nogle meter i benene. Vores 3. hold i år satser vi på en topplacering, det burde vi med det materiale, men det kræver at der ikke kommer for mange afbud.

Kampen stilles mandag 17/1 kl. 19.00 på Gipo Arena bane 4.

Luk