Nederlag mod Ørnhøj

13. februar 2022 kl. 10:00
Tabte med 4-2

Serie 2 skulle lørdag have mødt Herning KFUM, men de kunne desværre ikke stille hold, men vi fandt en anden modstander og det blev serie 3 holdet fra Ørnhøj. Desværre blev vi også selv ramt af mange afbud men var dog klar til kamp hvor det var bredden der skulle vie vejen.

En svær bane at spille fodbold på, da kommunen havde valgt ikke at tromle banen og da vi gerne vil spille bolden rundt blev det svært. 1. halvleg gik det faktsik ok, men desværre giver vi Ørnhøj 2 mål i 1. halvleg, Michael scorede dog også og ved pausen stod der 2-1 til Ørnhøj, ikke helt fortjent da Bording drengene havde været bedst.

I pausen fik spillerne lidt skæld ud af træneren, da der ingen gejst var og det skulle ændres i 2. halvleg.

Det lukkedes ikke helt og da dommeren valgte at dømme et straffespark som Ørnhøj scorede på til 3-1, var det som om holdet mistede lysten. Det blev en ørken vandring i resten af kampen, spillet fungerede slet ikke og Ørnhøj scorede endnu engang til 4-1 inden Kenneth i sidste minut scorede til 2-4.

En kamp der skal hurtig glemmes og skal ud på træningsbanen, næsten weekend kamp mod Vildbjerg er aflyst, så næste kamp for serie 2 er om 14 dage på udebane mod Spjald.