Så vandt vi endelig over ISI

26. januar 2022 kl. 08:52

Tirsdag aften spillede serie 2 mod ISI og for første gang vandt vi over dem, resultatet blev en fortjent 3-1 sejr.

Efter en lidt rodet start med ISI som de bedste den første kvarter, blev spillet bedre derefter. Nyt hold der skal spilles sammen samt en ny måde at spille fodbold på gør det svært. Gutterne forsøger at spille fodbold og spille hurtig, det lykkedes til dels den sidste halve time af 1. halvleg.

Efter 29 min kommer vi foran 1-0 på et rigtig flot langskudsmål af Philip som sparker bolden op i hjørnet fra 30 m. I sidste minut af 1. halvleg bringer Jannick de blå foran med 2-0 på et flot solomål.

I pausen bliver der snakket om at man skal slippe bolden noget hurtigere, men der er mange som gerne vil holde på bolden og det går ud over tempoet.

2. halvleg starter vi med at komme på 3-0 på et mål af Samuel som på sin første boldberøring scorer til 3-0. Efter målet går vi i stå og ISI presser os, ja de er i bedre kondi end os, vi kører døde og ja der er lang tid til sæsonstart, så det er fair. ISI tilspiller sig et par chancer og 18 min før tid bliver det 3-1 efter et hjørnespark som vi ikke rigtig får sparket væk. Resten af kampen forsvarer vi os godt og har et par kontra men der scores ikke mere.

En god kamp hvor vi blev presset, men det tegner godt for sæsonen.

Næste kamp for et rent serie 2 hold bliver 12. februar hjemme mod Herning KFUM serie 3.