Serie 2: Nederlag hjemme til Herning Fremad

02. april 2022 kl. 14:12
Herning vinder kampen med 2-0

Efter en skidt start i sidste weekend skulle der idag point på kontoen og gutterne var klar på vores nye spilletidspunkt kl. 10.30.

Kampen starter godt på en meget svær bane, men spillet så godt ud og vi styrede spilet og holder Herning helt væk fra chancer. Efter en halv time får vi scoret, men der er desværre offside. Efter 32 min får Herning deres første chance dog uden det giver mål. Vi var desværre nød til at skifte efter en halv time og det giver lidt usikkerhed. En rigtig godt første halve time men vi skal scorer på vores chancer.

I pausen var alle enige om det så godt ud, så der skulle bare fortsættes med det godt spil.

Men sådan går det ikke, vi er ikke klar da dommeren fløjter op og Fremad scorer til 0-1 efter 40 sek. Vi prøver at kæmpe videre men mange spillere hænger med hovedet og nu er det op af bakke. Og da vi kommer bagud 0-2 efter 9 min i 2. halvleg skal der lige bruges nogle minutter, da så endnu flere hænger med hovedet. Der forsøges at komme tilbage men spillet vil ikke og man løber ikke de sure meter, er så tydeligt når vi komme bagud. Vi prøver at ligge tryk på de sidste 10 min uden dog at få de helt store chancer.

Nu må gutterne op på hesten igen og rykke tættere sammen i bussen, endnu en typisk Bording start, vi har prøvet det først, så skal nok komme tilbage.

Kampens spiller blev Mathias Poulsen, som kæmpede til det sidste, skal vi lige have frem i alle.