Serie 2: Nederlag til Ikast FC

12. juni 2022 kl. 07:58
Tabte hjemme med 3-2

En meget vigtig bundkamp for begge hold, det var Ikast sidste chance for at undgå nedrykning og for de blå skulle der også helst point på tavlen, ellers begynder det at se svært ud at undgå nedrykning.

Vi starter kampen meget dårligt, er der slet ikke, og det er ikke første gang i år, vi kommer bagud med 2-0 i de første 10 min og kunne nemt være kommet bagud med 3 mål, da Ikast har en kæmpechance efter 20 min. Istedet får vi scoret til 1-2 efter en halv time, da Poulsen scorer og den stilling holdt sig til pausen.

2. halvleg bliver meget jævnbyrdig og vi forsøger at ligge pres på Ikast, men det lykkedes ikke rigtigt. Efter 85 min giver dommeren pludselig rødt kort til AP, ingen forstår det da målmanden griber bolden og ligger sig ned for at holde fast i bolden, men lammer AP som ikke kan holde balancen og falder ned på målmanden og får rødt, hvorfor fik vi aldrig et svar på? Vi er frustreret, men i sidste minut udligner Peter til 2-2 på et flot mål. Vi satser alt til sidst for at få 3 point, det gør Ikast også og desværre scorer de 2 min inde i overtiden til en 3-2 sejr.

Nu ligger vi næstsidst og weekendens resultater var ikke med os, nu skal de sidste par kampe vindes og første kamp er allerede tirsdag mod oprykkerne fra KLG, så en svær kamp.