Serie 2: Nederlag til Vildbjerg

15. april 2022 kl. 14:09
Vildbjerg kunne rejse hjem med en 1-0 sejr

Skærtorsdag skulle serie 2 igen i kamp og denne gang mod Lars Dahls tropper fra Vildbjerg.

En kamp hvor alle var opsatte og nu skulle der point på tavlen. Det blev en meget lige kamp men vi havde svært ved at spille os til chancer. Meget spil foregik på midten af banen, men det var Vildbjerg der havde de største chancer.

0-0 ved pausen, en fair resultat og alle troede på en sejr, da vi starter 2. halvleg.

Igen en halvleg hvor vi har svært ved at komme til de helt store chancer og når vi ikke får afsluttet vores angreb er Vildbjerg farlige på kontra og på en af dem burde de have bragt sig foran, da en Vildbjerg er helt fri midt for bold, men sparker ved siden. Desværre får vi ikke sparket bolden væk efter 69 min og Vildbjerg bringer sig foran. Resten af kampen prøver vi at få lagt lidt pres, men det lykkedes slet ikke og Vildbjerg kører stille og roligt sejren hjem på 1-0.

Desværre ingen point igen, men vi må op på hesten og allerede på lørdag er næste kamp igen hjemme mod Kjellerup.

Kampens spiller blev fortjent Nicklas i målet.