Serie 2: Sejr i sidste træningskamp

19. marts 2022 kl. 09:13
Vandt med 5-3 mod Mariehøj

Fredag aften var serie 2 en tur i Silkeborg og spille mod nedrykkerne fra efterårets serie 2 række Mariehøj og kampen skulle spilles på kunstbanen, hvor vores første turneringskamp også spilles.

En flot men kold aften hvor spillet især i 2. halvleg var virkelig flot. Det blev en målrig affære hvor forsvarerne havde det svært. Mariehøj starter som lyn og torden og vi er heldige med ikke at være bagud efter det første kvarter, hvor Mariehøj har et par kæmpe chancer. Efter 19 min bringer de blå sig foran med 1-0 på et flot kontraangreb, hvor Simon scorer sikkert til 1-0. Men allerede miuttet efter udligner Mariehøj til 1-1. Derefter bølger spillet lidt frem og tilbage og med chancer til begge hold, men det er Bording der bringer sig foran med 2-1 på et flot langskud af Nicolas. Stillingen holder til pausen, hvor Mariehøj nem kunne havde udlignet i de sidste minutter inden pausen.

I pausen mangler træneren mere vildskab fra spillerne og det aftaler de at det skal ske i 2. halvleg.

Og lad det være sagt med det samme, 2. halvleg bliver det bedtse holdet har spillet i år. Allerede 2 min ind i 2. halvleg bliver det 3-1 til Bording da Sigurd kæmper sig fri på baglinien og spiller Oliver fri som scorer til 3-1. Bording drengen sidder nu på det hele og spiller flot fodbold, men efter 17 min scorer Mariehøj til 3-2 på et mål der ligner offside. Men Bording fortsætter det goe spil og Først Simon og dernæst Kennedt scorer til 5-2 er kampen afgjort. Desværre gør spillerne det ikke helt færdig og Mariehøj får lov til at pynte i sidste minut.

En flot 2. halvleg, klart det bedste holdet har spillet i år og det begynder at ligne noget og der er nu også kommet vildskab ind i spillet, det pynter. Så venter vi kun på at komme igang mod Fårvang på næste lørdag.