image
14. maj 2022 kl. 09:38
Fårvang sendt hjem med et 2-1 nederlag

Fredag kom Fårvang på besøg på Vestjysk Bank Arena og de havde 4 tidligere Bording spiller på holdet, så der var lagt op til et seværdig opgør.

Kampen startede med Fårvang i teten fra start uden de tog var farlige, og da Jonas Lynge bringer os foran med 1-0 efter 20 min spil ændre spilet sig og vi optager spillet. Vi kommer dog ikke til de helt store chancer, men vi holder også Fårvang fra chancer. I sidste minut får Fårvang hjørnespark og på det scorer tidligere Bording spiller Kenneth Bilde. Bording spillerne mente at Nicklas i målet burde havde haft frispark, da han bliver skubbet, vurderer selv på videoen.

I pausen skiftes 3 mand for at bevare tempoet i kampen, men træner teamet roser spillerne for den gode fighter indsats.

Vi får en god start på 2. halvleg da Simon Nissen scorer til 2-1 allerede i første minut og fortjent 2-1 føring. Fårvang spillerne kan ikke få spillet til at køre, Bording styrer det og burde et par gange have scoret, bla. a 2 skud på stolpen, men ind ville bolden ikke. De sidste 10 min ligger Fårvang pres på os, men vi forsvarer godt og Fårvang kommer ikke til nogle chancer, dommeren lægger 7 min til, hvor han fandt alt den tid forstår vi ikke.

Stor fighter indsats igen af holdet, som nu har fået 10 point i de sidste 4 kampe, næste kamp på lørdag mod topholdet Herning på udebane, en svær kamp.