image
01. maj 2022 kl. 09:31
Kampen i Ikast sluttede 1-1

Lørdag eftermiddag var der bundopgør på Ikast Stadion mellem de 2 serie 2 hold fra Ikast og Bording. Vigtig kamp for begge hold for at komme væk fra nedrykningsstregen.

Ikast startede kampen bedst, ja Bording spillerne manglede gejst og var der ikke 100%. Efter sidste weekend flotte sejr kunne spillerne ikke rigtig komme igang og Ikast var klart bedst i første halvleg og kunne med lidt held have været foran ved pausen, men stillingen var 0-0. Det var Ikast der havde chancerne, ja Bording havde vel kun 1 mindre chance.

I pausen fik spillerne at vide i 2. halvleg skulle der noget mere vildskab ind på holdet.

2. halvleg bliver også klart bedre og nu kom Bording også til chancer, der var et hav af chancer i 2. halvleg til begge hold, dog flest til Bording. Var som om begge hold havde glemt tilbageløb, da der opstod den ene kontra efter den anden. 9 min før tid bringer Bording sig foran med 1-0 da Simon Nissen scorer. Desværre holder føringen kun i 4 min, så udligner Ikast på et flot hovedstød. I de sidste minutter kunne Bording nemt have scoret, da Kenneth stå fri foran mål, men målmanden fra Ikast redder bolden lige på målstregen. 1-1 blev slutresultatet og med det ene point røg Bording lige over stregen.

Kampens spiller blev igen Sigurd som spillede en flot kamp, denne gang i midterforsvaret.