Serie 2: Tabte klart til Spjald

28. februar 2022 kl. 09:54
Spjald vandt kampen med 4-0

Lørdag eftermiddag var serie 2 en tur i Spjald og for en gang skyld var det godt vejr.

Bording drengene får en lorte start, da Spjald allerede efter 40 sek scorer direkte på hjørnespark, og da Spjald efter 10 min kommer på 2-0 er det op af bakke. Vi kommer dog mere ind i kampen uden at tilspille os nogle chancer, det vi får trænet er det defensive. Ved pausen er stillingen stadig 2-0 og fuldt fortjent føring.

I pausen snakkes der om at der skal være mere gnist over spillet, mere fight.

Det hjælper og vi kommer meget mere med i kampen og vi kommer også frem til chancer i 2. halvleg uden dog at kunne scorer. Sidste kvarter scorer Spjald 2 gange mere og vinder kampen 4-0 til stor jubel for de mange tilskuer der havde fundet vej til kampen i det fantastiske vejr.

Vi må op på hesten igen og vi har stadig 3 kampen tilbage inden turneringsstarten.