Serie 2: Tabte til KLG

10. april 2022 kl. 10:41
KLG vandt kampen med 4-2

Lørdag eftermiddag var serie 2 en tur i Lind og møde hjemmeholdet, som er kommet godt fra start, modsat os.

Vi kommer også under pres fra starten og kunne nemt være kommet bagud i første minut. Det næste kvarter kæmper vi for at komme ind i kampen og efter 16 min på vores første angreb scorer Oliver til 1-0 og så troede alle på det. Men typisk går der kun 5 min inden KLG udligner og da de 6 min senere kommer foran med 2-1 hænger vi lidt med hovederne. men gutterne får sig kæmpet tilbage i kampen men fair at KLG fører med 2-1 ved pausen.

I pausen snakkes der om at vi er godt med i kampen og vi kan sagtens få point med hjem.

2. halvleg starter stille og roligt uden chancer, men også svært at spille, da der var en meget kraftig vind på tværs af banen. Første chance kommer efter 13 min da KLG får et tyndt sttrafespark som de scorer sikkert på til 3-1. Og istedet for at falde sammen kæmper gutterne sig igen ind i kampen og styrer nu spillet og Jannick får scoret til 3-2 efter 66 min spil. Efter målet fosvarer KLG sig og vi har spillet og har også et par chancer for at udligne, men heldet mangler i øjeblikket. Vi satser alt til sidst og KLG får desværre scoret til 4-2 som bliver kampens resultat.

Vores bedste kamp i år, så vi håber på 3 point på torsdag mod Lars dahls tropper fra Vildbjerg, desværre er vi lidt ramt af afbud pga påske.

Kampens spiller mod KLG blev Sigurd som spillede en flot kamp.