Serie 3: Fortjent sejr over Brande

15. oktober 2022 kl. 18:55
Brande sendt hjem med et 2-0 nederlag

Lørdag middag spillede serie 3 hjemme en vigtig kamp mod Brande, som gerne skulle give 3 point for at komme lidt væk fra den nedrykningsstreg.

Kampen starter med Bording drengene som de bedste og holder Brande væk fra de helt store chancer. Dog burde de have bragt sig foren efter 15 min da de får frispark udenfor feltet og Nicklas er ved at sætte muren på plads, men Brande får lov til at sparke men heldigvis sparker de ved siden af mål. De blå har 3-4 chancer som de burde have fået mere ud af, men 0-0 ved pausen.

I pausen skiftes 2 mand og man må sige at det var med succes. Juul havde ikke været på banen mere end 5 min før han bringer Bording fortjent foran med 1-0 og 2 min senere gør Kenneth det til 2-0. Resten af kampen foregår meget spil på midten af banen, og Brande kommer ikke rigtig frem til noget. De sidste minutter får Brande lagt lidt pres på, men kommer ikke til noget og de blå vinder fortjent kampen med 2-0.

Kampens spiller blev AP som igen spillede en god kamp i forsvaret.