Serie 3: God start efter nedrykningen

13. august 2022 kl. 10:22
Vinder en svær kamp mod FHH med 2-1

Alle var kalr til første kamp i serie 3 på en meget varm aften i Herning ,od FodboldHoldet Herning. Vi kom til en god bane så der var alle muligheder for flot fodbold, men sådan blev det ikke.

Bording starter kanon og kommer foran ved Nicolas allerede efter 2 min og vi styrer derefter spillet. Men halvlegs i halvlegen overtager FHH mere af spillet dog uden at tilspiller sig de helt store chancer og dem der er tager Nicklas i målet sig flot af. Varmen var hård ved spillerne og det blev mere en halvleg hvor der blev kæmpet om hver bold istedet for flot fodbold. Føringen holder til pausen.

2. halvleg bliver også en jævnbyrdig kamp med mange nærkampe og da dommeren tillader det, bliver der virkelig gået til den. Efter et kvarter udligner FHH til 1-1 og det var nok fortjent nok, da de havde spillet bedst i 2. halvleg, vi havde svært ved at få spillet til at køre, så det blev istedet til mange lange bolde. Vi var farlige på de kontraer vi fik, da FHH gik lang frem og gav os muligheder for bolde i dybden, men vi kunne ikke scorer på vores chancer. FHH har det meste spil, men kommer ikke til de helt store chancer. 10 min før tid satser træner teamet det hele og går efter de 3 point og det var pote i sidste minut da Juul scorer til slutresultatet 1-2 og sejr i første kamp til de blå. Ikke en flot kamp men den gav 3 point.

Kampens spiller blev fortjent Peter, der spillede en flot kamp på midtbanen.