Menu

Serie 3: Nederlag i Herning

image
18. august 2022 kl. 09:28
Serie 3 tabte med1-0 til Herning Fremad

Vi glæder os aldrig til at spille mod Fremad på deres dårlige bane 1, da det er svært at spille fodbold på den bane og Fremad tit drillet os. Det skulle så ske igen denne onsdag aften.

Kampen starter stille og roligt uden de store chancer til nogen af holdene, men som om Fremad ville det mere end Bording, det kunne man se på deres taklinger, de taklede virkelig igennem og det var som om det skræmte Bording spillerne. Spillet ville ikke køre og der blev heller ikke kæmpet som der burde og da Fremad kort før pausen kommer foran tænkte man, åh nej ikke nu igen.

Pausen ændre ikke meget på spillet og da Nicolas før 2 gange gult og dermed rødt kort ser det svært ud. Men det er som om det vækker holdet, Bording overtager fuldstændig spillet og Peter banker bolden på underkanten af overlæggeren og nu tror Bording spillerne på det, der bliver kæmpet, men ind ville bolden ikke. Dog scorer Oliver 10 min før tid, men dommeren dømmer offside, så øv. Kampen slutter med stort Bording pres men desværre uden mål og Fremad vinder med 1-0 til stor jubel.

Kampens spiller blev Peter, som igen spillede en stor kamp på midten.

Luk