Serie 3: Nederlag til Kibæk

image
12. oktober 2022 kl. 10:26
Kibæk kunne lidt ufortjent rejse hjem med en 2-1 sejr

En meget vigtig kamp en tirsdag aften på bane 4, hvor serie 3 tog imod Kibæk. Kibæk er kommet rigtig godt igang så vi vidste det ville blive en svær kamp. Spillerne havde også noget at bevise efter den meget dårlige kamp i søndags i Ikast. En sejr mod Kibæk så var vi med i toppen men et nederlag så skal vi kæmpe om ikke at rykke ned.

Det blev en flot spillet kamp med masser af tempo og fight. Men igen kan vi ikke få bolden puttet i mål og helt ufortjent går Kibæk til pausen med en 1-0 føring på et mål direkte på frispark et minut før pausen. Nok en af de flotteste halvlege vi har spillet i år, men vi kan bare ikke scorer.

2. halvleg fortsætte med høj tempo og en fantastisk fight fra de blå mod et godt spillende Kibæk hold, som spillede meget på lange bolde og så et vildt genpres. Men vi fik de fleste gange spillet os nu ud af presset og 16 min før tid udligner vi til 1-1 på et selvmål, men helt fortjent. Desværre sover vi 4 min senere på et indkast og Kibæk får let spil og scorer til 1-2. I de sidste 10 min får vi lagt et voldsomt pres på Kibæk og vi får et straffespark 5 min før tid, som vi desværre sparker på stolpen. Kampen slutter meget ufortjent med en sejr til Kibæk.

Kampens spiller blev Michael L, men der skal være ros til hele holdet for årets bedste kamp, nu skal vi bare scorer på vores chancer.