Serie 3: Sejr hjemme over Herning Fremad

01. oktober 2022 kl. 20:23
2-1 sejr til de blå over Fremad

Lørdag middag spillede serie 3 en vigtig kamp mod vores venner fra Fremad og det blev en våd omgang, da regnede under hele kampen og dermed var det en svær bane at spille på.

I 1. halvleg blev det ikke til de helt store chancer, men efter meget spil på midten af banen fik Bording straffespark efter 28 min og på det scorede Nicolas sikkert til en Bording føring på 1-0, faktisk fortjent da de blå havde holdt Herning fra nogle chancer. Stillingen holdt til pausen.

2. halvleg bliver stadig ikke med godt spil men der bliver fightet om hver bold, spillerne havde det virkelig svært på den meget våde bane. 7 min før tid scorer Oliver til 2-0 og alle troede at kampen hermed var afgjort. Men Fremad lagde et meget højt pres og Bording drengen bliver presset helt i bund og i det 89 min scorer Fremad et flot mål til 2-1 og de sidste 4 min bliver der lidt panik hos Bording spillerne og Fremad får i det 92 min en kæmpe dobbelt chance, men Nicklas i målet redder begge chancer flot og redder de 3 point til Bording.

Kampens spiller blev Nicolas som igen spillede en stor kamp.