Serie 3: Sejr i Brande

image
27. august 2022 kl. 09:19
De blå vandt med 3-2 i Brande

Fredag aften var serie 3 en tur i Brande og det blev en spændende kamp, som Bording fortjent vandt med 3-2 efter 2-2 ved pausen.

Bording drengene kom godt fra start og havde styr på spillet og det eneste der drillede var dødbolde og det skulle vise sig at koste et par min. Efter en halv time får Brande frispark i højre side og sparker ind i feltet, hvor vi ikke får sparket væk og Brande scorer til 1-0. 2 min senere får Brande et indkast og en lang kast ind i feltet og igen får vi ikke sparket væk og 2-0. Så var det op af bakke, men holdet viser moral og kommer tilbage blot 4 min senere da AP scorer til 1-2 og da Kenneth udligner 45 min før pausen ser det igen godt ud, flot kommet tilbage.

2. halvleg har vi også spillet, men har stadig problemer med at få bolden sparket væk, når den kommer ind i feltet og Brande kunne godt have scoret et mål, men Nichlas holder os inde i kampen. Kenneth tager chancer langt udefra og vi må nok siger tak til Brandes målmand, da han taber bolden ind i målet efter 60 min spil og 3-2 til os. Godt kommet igen og trænerne ændrer opstilling til sidst for at holde føringen og det lykkedes, men vi blev presset lidt til sidst. Fortjent 3-2 sejr pga flot fight.

Kampens spiller blev fortjent Nicolas der spillede sin bedste kamp i Bording trøjen.