Serie 3: Tabte hjemme til Ikast FC

21. august 2022 kl. 09:17
Ikast FC vandt kampen 2-1

Lørdag middag skulle Bording drengene rejse sig efter det trælse nederlag i midtugen, da det andet nedrykkerhold fra foråret Ikast FC kom på besøg.

Vi starter kampen rigtig godt, spiller fornuftig og kommer også foran allerede efter 7 min, da Kenneth scorer til 1-0. De næste 20 min styrer vi fuldstændig kampen og burde nok være kommet på 2-0, men Ikast scorer et flot mål efter en halv time og så falder spillet helt fra hinanden. Der kæmpes ikke for hinanden og det bliver meget lange bolde, som om spillerne ikke tør spille fodbold, bange for at lave fejl.

2. halvleg starter som første sluttede med lange bolde far vores side og spillet hænger slet ikke sammen. Vi får dog nogle chancer som vi burde have scoret på, og da vi holder Ikast fra de helt store chancer skal det ene point ihvertfald hjem. Men 8 min før tid får Ikast et frispark ude i siden og vi sover i vores forsvar, så bolden går i mål til en 2-1 føring til Ikast. I de sidste minutter satse alt fra de blå, men vi kan ikke scorer og Ikast vinder kampen med 2-1.

Nu må holdet rykke sammen i bussen og tør spille fodbold, ellers bliver det svært og de sidste % i fight skal også frem.

Kampens spiller blev anfører Anders Poulsen.