image
24. september 2022 kl. 20:22
Spillede 1-1 mod FodboldHoldet Herning

Lørdag formiddag var der igen kamp på Vestjysk Bank Arena i serie 3, hvor FHH kom på besøg.

Det blev en kamp hvor Bording drengene dominerede, men har svært pt ved at scorer. Holdet tilspiller sig mange chancer men det kniber med at få den over stregen. 1. halvleg sluttede 0-0 men de blå burde have ført.

2. halvleg blev også med Bording som det bedste hold, men efter 72 min forsøger forsvaret at trække offside, men det kikser og en FHH spiller kommer helt fri, ja de var faktisk 2 spillere helt fri og udspiller Nicklas i målet, 1-0 helt ufortjent. Den sidste kvarter blev det en voldsomt Bording pres, da FHH fik 2 gule kort og 5 min før tid lykkedes det Ian at udligne til 1-1. Bording fortsatte presset men det blev ved 1-1.

Kampens spiller blev fortjent Lasse Henriksen.

Se hvad FHH skriver om kampen:

Serie 3 var idag på en svær udebane imod Bording IF , i en kamp hvor vi på dagen havde flere afbud. Dette skulle dog ikke stoppe drengene, der spillede en rigtig flot kamp, og stod rigtig godt på banen idag. Kampen bølger lidt frem og tilbage, og Bording kendte IKKE deres besøgstid idag, for det syntes næsten at være en umulig opgave at passere keeper Kasper "BC". Drengene får imod slutningen af kampen sat en klasse kontra igang, hvor Mads Høj får løbet sig fri dybt, og uselvisk ligger den ind foran til Marcus...Resten kan i selv regne ud. 1-0 til FHH. Bording svarede dog igen imod slutningen af kampen, hvor de får sat den ind til 1-1 efter en dødbold, og vi får også 2 mand smidt ud i de sidste 10 minutter.
Drengene knoklede dog det ene point hjem, selvom det holde hårdt.
⚽Kampen mål.
Marcus Solheim
A: Mads Høj
Kampens spiller blev keeper Kasper BC, der stod en klasse kamp, og i flere omgange holder os inde i kampen og giver os muligheden for point👏