Serie 3: Vandt bundkampen med 2-0

24. oktober 2022 kl. 06:59
Vandt i Hammerum

Serie 3 spillede søndag sent eftermiddag på udebane mod Hammerum, en meget vigtig kamp for begge hold. For taberen ville det se svært ud og skal nok i kval kamp om at undgå nedrykning.

Kampen blev spillet på en meget ujævn kunstbane, spillerne havde det svært og det gode spil udeblev, men der blev så fightet over hele linien. 1. halvleg var Bording klart bedst og burde have scoret mere end det ene mål som Kenneth scorede efter 40 min og bragte de blå fortjent foran med 1-0, som også var stillingen ved pausen.

Allerede efter 6 min i 2. halvleg scorer Benjamin til 2-0 og en farlig føring, men Hammerum bliver holdt fra de helt store chancer og gutterne kører sejren sikker hjem og en fortjent sejr til stor jubel for de mange fremmødte Bording tilskuer. Dermed kan holdet spille frit i den sidste kamp, da holdet nu er udenfor nedrykningsfare.

Kampens spiller blev en godt spillende Sigurd i midterforsvaret.