Serie 5,1: Nederlag til Mariehøj

12. august 2022 kl. 10:27
Udeholdet løb med sejren på 3-4

Torsdag aften spillede serie 5,1 deres første kamp efter ferien mod et godt Mariehøj hold, som i foråret var meget tæt på oprykning.

Vi starter kampen bedst uden dog at komme til nogle chancer, og efterhånden overtager Mariehøj spillet og presser os i bund. Mariehøj kommer også foran efter en halv time efter et hjørnespark. Efter målet overtager vi igen spillet og styrer kampen resten af halvlegen og burde have udlignet i sidste minut da Daniel spilles helt i fri i feltet, men en flot redning af Mariehøj målmanden.

Lidt frustration i pausen over at spillet ikke kører optimalt, men vi bliver enige om at fortsætte med at spille fodbold.

2. halvleg starter helt fantastisk, da vi i løbet af 4 min bringer os foran med 2-1 på 2 mål af Maksym. Vi har Mariehøj hvor vi gerne vil have dem, men efterhånden som kampen skrider frem har vi svært ved at komme med hjem, kræfterne slipper op og spillerne glemmer at tænke sig om. De går efter 3. mål istedet for at stå kompakt på banen, og Mariehøj får det nemt på deres kontra og de udligner midtvejs i halvlegen og minuttet senere bringer sig på 3-2, helt klart vores egen skyld. Da der mangler et kvarter spiller vi meget på lange bolde i dybden og vi er tæt på udligning ved Trier, men brænder desværre og så 8 min før tid scorer Mariehøj igen på en kontra hvor vi ikke kommer med hjem. I sidste minut scorer Trier til 3-4 og vi lægger pres på i overtiden og er tæt på udligning. Desværre slutter kampen 4-3 til Mariehøj og det må siges at være fortjent.