Serie 5.1: Så kom sejren

30. september 2022 kl. 09:58
Vandt med 3-2 over Tulstrup

Torsdag aften var der lokalopgør på Tulstrup Stadion og det er altid gode og hårde kampe. Det blev det også torsdag aften og der blev også uddelt et par gule kort.

Kampen startede som lyn og torden, da Bording bragte sig foran med 1-0 allerede efter 3 min ved Tedros. Men blot 5 min senere udlignede Tulstrup direkte på frispark, hvor muren desværre flyttede sig og så havde Teddy i målet ingen chancer. Efter 20 min kommer Bording på 2-1, da Thomas L scorer efter et hjørnespark. Desværre går der igen kun 3 min inden Tulstrup udligner på et flot sololøb gennem vores forsvar. 1. halvleg slutter 2-2.

2. halvleg bliver en halvleg hvor Bording drengene dominerer men kan ikke rigtig få scoret, Bording har alt spillet og holder Tulstrup fra chancer. Vi får efter 54 min et dumt gult kort, men det er stadig Bording der får chancerne. 2 skud på underkanten overlæggeren, men ind ville bolden ikke. Efter Bording er blevet fuldtalligt ligge Bording endnu mere pres på Tulstrup og det er spil på deres banehalvdel. 3 min før tid år Tulstrup et gult kort og så bliver presset endnu voldsomt og da vi runder de 90 min får vi scoret til 3-2 til stor jubel. Tulstrup får kun lige givet bolden op og så fløjter dommeren af og en 3-2 sejr til Bording. Dermed er holdet stadig med i opryknings kampen.