Serie 5,1: Sejr igen

08. marts 2022 kl. 09:06
Slog B74 hjemme med 2-1

For 3. kamp i træk går serie 5,1 fra banen som sejrsherre, da de på hjemmebane slog et godt hold fra B74.

Vi får en kanonstart med et mål ved Palle allerede efter 1 min, så et flot gennemspillet angreb. Resten af halvlegen foregår meget spil på midten af banen og ingen af holdene tilspiller sig de helt store chancer. B74 er mest på bolden, men Bording drengene står rigtig godt på banen og når så de får bolden prøver de at spille bolden rundt.

1-0 er stillingen også ved pausen, hvor der skiftes lidt ud og rundt, samt bliver enige om at blive ved med at spille og ikke sparke fodbold.

2. halvleg bliver en flot spillet kamp med B74 mest på bolden, hvor vi forsvarer os godt og efterhånden som kampen skrider frem får vi mere og mere spil og det er også os der har de største chancer på nogle gode omstillinger. 2 min før tid scorer Alexander til 2-0 og kampen synes afgjort, men minuttet efter scorer B74 til 2-1 som også bliver kampens resultat.

En flot kamp af Bording, som spillede en klog kamp, stod godt på banen og forsvarede sig godt, samt nogle gode omstillinger. Allerede lørdag skal holdet i kamp igen mod Herning KFUM, som kommer på besøg.