Serie 5.1: Sejr over Gl.Rye

31. maj 2022 kl. 09:10
Bording drengene vinder hjemme med 4-1

Mandag aften skulle serie 5.1 igang i deres nye pulje og første kamp var hjemme mod Gl.Rye, som vi for nogle år siden mødte i serie 4.

Det blev en meget hårdt spillet kamp, da Gl. Rye gik meget hårdt til den, men det var vi forberedt på. Vi starter kampen rigtig godt og kommer foran 1-0 allerede efter 5 min ved Nichlas, da han følger op på Polles hovedstød. Vi aftalte at vi ville gå frem og ligge pres på, men det lykkedes ikke rigtigt, der er noget vi skal have trænet, men vores spil helt nedefra og op er begyndt at sidde lige i skabet. Desværre får Gl.Rye udlignet efter 35 min, ikke helt fortjent efter spil og chancer. I sidste minut af 1. halvleg begår en Gl.Rye spiller en stor fejl som vi straffer og scorer til 2-1 ved Juul, som er stillingen ved pausen.

I pausen får spillerne en lille opsang, da den gode fight som vi plejer at have manglede i 1. halvleg.

2. halvleg starter også sådan lidt stille og roligt uden  det store tempo og vi får slet ikke lagt pres på og vi var også enige om i 2. halvleg at afvente lidt mere. Vi har nu alt spillet og Gl.Rye forsøger at ødelægge spillet ved at gå hårdt til Bording spillerne og det bliver også for voldsomt, så dommeren må skride ind. Gl.Rye spillerne brokkede sig hele tiden og det blev for meget for dommeren, som råbte en spiller lige ind i hovedet at nu måtte de stoppe.

Vi kommer på 3-1 efter 60 min ved Kviesgaard og så blev det for meget for Gl.Rye, først får de et gult kort og blot 5 min senere et direkte rødt kort for at slagte Juul ved midterlinien. Resten af kampen kørte vi flot bolden rundt og i sidste minut scorer Polle til slutresultatet 4-1.

Kampens spiller blev Peter Nielsen som spillede en flot kamp på midtbanen.