Serie 5,1: Spillede uafgjort mod topholdet

21. april 2022 kl. 07:57
Hjemme blev det 3-3 mod KLG

En dejlig lun onsdag aften på Vestjysk Bank Arena var der topkamp i serie 5 mellem de blå og KLG. Det blev en velspillet kamp for de mange tilskuer der havde fundet vej den flotte onsdag aften.

KLG startede kampen bedst og kommer foran med 1-0 efter 11 min og 10 min senere 2-0, (lignede dog en offside mål) så det så meget svært ud mod et godt KLG hold. Men Bording spillerne fik sig kæmpet tilbage i kampen og overtog spillet og da Samuel scorede til 1-2 efter 36 min, blev det et stort Bording pres resten af havlegen og 1 min før pausen udligner de blå til 2-2 igen ved Samuel.

I pausen snakkes der om at det ser godt ud og vi bare skal fortsætte vores spil, så løber KLG trætte til sidst.

2. halvleg starter meget jævnbyrdig men dog med Bording som bedste hold, men KLG er hele tiden farlige på kontra. Efter 69 min bringer Jesper os foran med 3-2 på et flot gennemspillet mål. Desværre får vi et gult kort efter 75 min og det ødelægger det lidt og vi bliver sat under et voldsomt pres. Vi holder det i 5 min i 10 mod 11, men efter 80 min udligner KLG og resten af kampen ser det ud som begge hold er tilfredse og kampen slutter 3-3, så begge hold stadig med i kampen om oprykningsspillet.

Kampens spiller blev Nichlas som spillede en flot kamp i forsvaret.