Serie 5.1: Tabte første kamp i oprykningsspillet

20. september 2022 kl. 09:07
Hammerum vandt kampen med 4-1

Mandag aften skulle serie 5.1 spille første kamp om oprykning til serie 4 og det var på hjemmebane mod Hammerum, som endnu ikke havde tabt en kamp og havde en målscorer på 35-3 efter 4 kampe, så en svær modstander.

Kampen starter også skidt for os, da vi laver en fejl allerede efter 4 min og Hammerum bringer sig foran med 1-0. Vi er presset helt i bund, men vi står godt i forsvaret, men har svært ved at komme fremad på banen. 1. halvleg bliver spil til et mål, vi forsvarer hvad vi kan og holder stillingen 1-0 til halvleg.

I pausen ændrer vi til 4-4-2 for at se om vi kan presse dem lidt mere, men det er gode boldspiller.

Men det lykkedes vi kommer mere ind i kampen og efter 10 min udligner vi til 1-1 ved Trier på et godt dybdeløb. Derefter er det os der styrer spillet og har en kæmpe chance for at komme på 2-1, men brænder desværre. Hammerum er helt væk i kampen og vi presser på, men desværre løber vi tør for kræfter da der mangler 20 min. Vi har holdt Hammerum væk fra chancer men 12 min før tid scorer de til 1-2 og så falder vi sammen. Kræfterne brugt op men vi forsøger at satse det hele og det koster 2 mål i de 2 sidste minutter så Hammerum vinder med 4-1.

Jeg er stolt af gutterne der gav Hammerum kamp til stregen og med lidt held kunne vi godt have taget det ene point, men en fortjent sejr til Hammerum, som sagtens kan klare sig i serie 4.