Serie 5,1: Tabte semifinalen i pokalen

18. maj 2022 kl. 08:59
Tabte ude med 3-2 til KLG

Tirsdag aften skulle serie 5,1 spille semifinale i pokalturneringen mod KLG fra Lind og vi vidste det var et godt hold vi skulle op imod.

Vi gik til kampen med den tro at vi godt kunne vinde selvom KLG ligner et serie 4 hold efter ferien. Kampen starter meget forsigtigt, begge hold ser lige hinanden an og de første 20 min er der ikke nogle chancer. Efter 21 min spilles Juul fri i dybden og scorer sikkert til Bording føring på 1-0. Vi har fuldstændig styr på KLG's lange bolde, men efter 32 min får KLG indkast og kaster bolden ind til en KLG angriber i feltet som falder om og straffespark, vi var ikke helt tilfredse med den dom, men KLG udligner til 1-1. Blot 4 min senere bringer Bording sig igen foran, da Daniel O scorer på langskud, fuldt fortjent 2-1 føring som holder til pausen.

I pausen snakker vi om ikke at bruge tid på dommeren, da vi følger os bortdømt og vi skal ingen dumme gule kort have, så skal vi nok kører sejren hjem.

2. halvleg starter også som vi gerne vil have, vi står godt på banen og er farlige på kontra. Vi burde have scoret et par gange mere, men efter 68 min får vi et tyndt gul kort og det kom til at koste. Lige før vi bliver fuldtalligt laver vi en fejl i forsvaret og KLG udligner til 2-2. Så alle er ved at gøre klar til staffespark konkurrence, men i sidste minut dømmer dommeren igen staffespark til KLG, ja selv KLG siger der intet var, desværre scorer KLG på det og vinder med 3-2.

Så ingen finale i denne omgang, men spillerne kæmpede og kunne se hinanden i øjnene efter kampen.